Mennesker og naturen

Mennesker og naturen

Jeg er Ørnulf…

Jeg er Ørnulf…

Skap visuell magi med erfaring og lidenskap!

Jeg er en lidenskapelig og erfaren fotograf og grafiker med flere tiårs dedikasjon til å fange øyeblikk og skape visuelle mesterverk. Enten det er for bedrifter eller private, har jeg ekspertisen som trengs for å gi deg bilder som ikke bare forteller en historie, men også gjenspeiler din unike stil og personlighet.
Jeg er også glad i å fotografere i naturen…

Se et lite utvalg bilder
Se et lite utvalg bilder


Marianne Lillehagen // OSLO

Kan på det varmeste anbefale Berthinussen foto. Tok en serie med bilder hos han, og jeg er så utrolig fornøyd (ref. profilbildet mitt https://www.facebook.com/marianne.lillehagen. Herlig og avslappende atmosfære. Ørnulf Berthinussen har en faglig dyktighet, og et tydelig øye for å få frem det beste i oss som blir fotografert. Tusen takk igjen for flotte bilder! Ta en titt på de flotte bildene hans på hjemmesiden her:


Åsne Engh Kjelløkken // Oslo

Vi er veldig fornøyd med fotograferingen av idrettsungdommene våre. Anbefaler på det sterkeste Ørnulf Berthinussen som fotograf. Han har tatt fine innebandybilder av ungene😍. Ta en titt på hans hjemmeside og book tid til en fotoøkt❣️Takk for en hyggelig opplevelse og tøffe bilder.


Petter Eid Bjerke // Oslo

Vi hadde Ørnulf som fotograf i konfirmasjon.

Tilbake fikk vi en samling fantastiske bilder av konfirmanten og gjestene, samt stemningen og omgivelsene.

Han har et godt øye for detaljer, lys og fine utsnitt, og mange kreative ideer!

Rolig, avslappet og morsom fyr som skaper en god stemning rundt bildene!