The FAQ

Hvor mange foto får vi?

Det avhenger av oppdraget…fra 4 og oppover.

Hvordan får vi fotoene våre?

Bildene lastes opp til ditt personlige arkiv, der du vil ha tilgang til en nedlastingskode for det avtalte innholdet. Vi kan også levere bilder på ulike medier, inkludert papir, aluminium, plexiglass, PVC-skumplate, lerret, med mer.

Retusjerer du fotos?

Dine bilder blir nøye retusjert og har ubegrensede revisjoner. Jeg utfører en grunnleggende retusjering, inkludert jevning av hud, tannbleking, opplysende øyne og fjerning av løse hårstrå. Du kan også komme med ytterligere ønsker, men siden retusjering er subjektiv, unngår jeg endringer som hårfargejusteringer, ansikts- eller kroppsslimming eller fjerning av arr/føflekker uten spesifikke forespørsler. Redigeringene av retusjeringen kan gjennomgå én eller to runder med endringer for å sikre at de oppfyller dine ønsker.

Når får jeg bilder?

Den typiske leveringstid er vanligvis under en uke.

Hvordan booker jeg deg?

Fotoøkter kun etter avtale, og en telefonkonsultasjon er gratis når som helst hvis du har spørsmål før du bestiller. De fleste øktene bestilles to uker i forveien, slik at du kan forberede deg og får det til å passe din timeplan.

Hva skal jeg ha på meg?

Ha på deg noe som får deg til å føle deg selvsikker, men som også er komfortabelt og ikke for tettsittende. Prøv å unngå mye mønstre eller sterke farger som tar oppmerksomhet fra ansiktet. Du kan gjerne ta med noen alternativer, og jeg vil gjerne hjelpe deg med å velge det som er best for deg og hva du har tenkt å bruke bildet til.

Fotoøkten

Å ta portrettbilder bør være enkelt og hyggelig. Vi vil gå gjennom bildene sammen og velge favorittene dine som dine endelige bilder, slik at all beslutningsprosessen er fullført, og du forlater fornøyd med 100%.

Reiser du?

Jeg stiller der det trengs - reise- og oppholdsutgifter faktureres eller besøres av kunde.

Ett bestemt sted, naturlige omgivelser eller etterligne en bestemt stil

Vi kan sette opp et lite studio på kontoret ditt eller på et annet sted etter behov.

Hva får jeg?

Etter at du har endelige valg av bilder, vil de bli retusjert, og du vil motta høyoppløselige digitale filer med ubegrenset lisensiering. Dette betyr at du kan bruke dem til utskrift, publisering på nettet og deling med familie og venner - når som helst.


Follow Along

Instagram Pinterest


Travel

Available for hire in the pacific northwest and beyond. Previous travels include, France, Spain, Canada, Alaska, Ireland, and New Zealand. Contact us for an overseas quote.